Hvad er bio-forsikring?

Stem Cells

Bio-forsikring giver dig mulighed for at hjælpe med at reducere aldringsprocessen, ved at opbevare dit eget stamcelle materiale. Jo ældre du er, jo færre celler har du. En del af aldringsprocessen begynder med at mængden og kvaliteten af stamcellerne i din krop reduceres. Fra det øjeblik du fødes, vil stamcellernes koncentration og vævets mulighed til at regenerere efter ulykker og sygdomme, dramatisk blive reduceret.

Bio-forsikring giver dig mulighed for at skabe en beholdning af dine unge stamceller, som kan bruges gennem hele dit liv.

Det er blevet mere og mere almindeligt for forældre at vælge at indsamle blod fra navlestrengen, når et barn fødes. Indtil fornylig var det den eneste måde hvorpå man kunne indsamle og opbevare bio-materiale, uden at skulle gennemgå en kirurgisk procedure. Ved at indsamle blot fra navlestrengen, kan du hjælpe med at sikre en sundere fremtid for dit barn. Nu har du mulighed for at gøre det samme for dig selv.

Udtrækning af stamceller er en enkel, ikke-kirurgisk procedure som udføres på ilaya’s enestående klinik, hvor cellerne efterfølgende kultiveres og opbevares i ilaya’s egen cryobank faciliteter.

Stamceller kan indsamlet uanset alder, og bruges som en fordel til dit helbred. Jo tidligere du opbevarer dine celler, jo bedre, eftersom celler der opbevares ved en tidlig alder, indeholder den regenererende potentiale fra en ung organisme.

Typer af celler

Der er tre hovedtyper af celler som kan udtrækkes og kultiveres fra en sund voksen af ilaya:

Hud fibroblasts – Disse celler er ansvarlige for hudens udseende. De hjælper med at bekæmpe hudens aldringsproces ved at reducere pletter og forbedre elasticiteten. Fibroblast celler er også en effektiv behandling ved ar og sår som ikke kan hele.

Fedt-afledte mesenchymal stamceller – Disse celler gendanner strukturen af knogler, brusk, ligamenter og sener, og er i stand til at danne nye kapillærer og dermed forny meget af kroppens væv.

De har også vist at kunne stimulere kroppens immunsystem.
Top-afledte neuralsystem stamceller – Disse celler virker ved at gendanne kroppens nervesystem, og hjælpe med forbedringen af de fine og grove motoriske færdigheder.

ilaya lader dig bestemme hvilke typer af celler du ønsker at opbevare. Vi kultiverer og opbevarer 100 millioner celler på samme tid – enten af samme type, eller i enhver kombination som du måtte ønske.

Hvad bruges de til

Bio-materialet som udtrækkes, kultiveres og opbevares, bruges af forskere til at hjælpe patientens krop med at hele sig selv. En patients stamceller har muligheden for at reparere, gendanne og regenerere området i hele kroppen.

Dine stamceller kan:

  • Optimere dit immunsystem og fremme helingsprocessen.
  • Stimulere formeringen af nye kapillærer, og forbedre blodcirkulationen.
  • Forhindre nerveskader.
  • Reducere arvæv.

Bio-forsikring vil give os mulighed for at behandle almindelige problemer såsom brandmærker, brud, skader på kapillærer og forbindende væv, skader på blodkar og nerveender, læsioner inden for reproduktion og gynækologi, samt de skadelige påvirkninger af bestemte autoimmune lidelser.

Ved brug af stamceller kan vi neutralisere aldringstegn, effekter af hudskader og sygdomme, samt hårtab.

bio-futureFremtiden for bio-forsikring.

Forskerne hos ilaya fortsætter med at udføre vores omfattende forskning, inden for mulighederne af stamcelle behandling. Det menes at mange invaliderende sygdomme, herunder multipel sklerose, diabetes, Parkinsons, optisk degeneration og Alzheimers, i fremtiden vil med succes vil kunne behandles ved hjælp af patientens bio-materiale, hvilket vil være en væsentlig forbedring af livskvaliteten for mange.

Licenseret ejer af en bank for navlestrengsblod og andre væv og celleserier, nr. AE 186342, dateret den 7. november 2013. Udstedet af det Ukrainske Sundhedsministerium.

Kontakt os

Information & første konsultation er gratis

Tal med et medlem af vores erfarne flersprogede personale.

Ring til os på: (+34) 963 211 501 Anmod om et tilbagekald

Send os en e-mail

Felter markeret med * er påkrævet

We will use this information to process your requests. But we will not intentionally sell, share, or distribute your personal information to third parties, except as required by law.