holding-hands-918990-300Assisterende reproduktionsteknologier

Assisterende reproduktionsteknologier (ART) bruges til at behandle barnløshed. Barnløshed er når et par ikke er i stand til at undfange et barn på en naturlig måde. Der er mange grunde til barnløshed, og ofte kan en medicinsk indgriben behandle det.

ilaya tilbyder et omfattende diagnostisk program, og et fuldt program af assisterende reproduktionsteknologier. Disse inkluderer in-vitro fertilisering (IVF), mandlige og kvindelige donor programmer, opbevaring af fertiliserede embryoer, og/eller mandlig og kvindelige bio-materiale og surrogat programmer.

stem-cells-woman-200In vitro fertilisering

Ofte er den eneste mulighed for par som ønsker at blive forældre, at gennemgå en in-vitro fertiliseringsbehandling (IVF).

IVF er teknikken hvor mandlige og kvindelige kønsceller (sperm og æg) bliver fertiliseret uden for den kvindelige krop. Dette udføres i vores laboratoriummer, og når denne proces er fuldført, vil de fertiliserede embryoer blive placeret i livmoderen, for at etablere graviditeten.

Denne medicinske reproduktionsteknologi er kompleks, og kræver tid og omhyggelig forberedelse.

ilaya og IVF

Når man vælger en klinik til en IVF behandling, er det en fordel at se efter hvilken former for ydelser der tilbydes, i henhold til den angivne pris.

Hos ilaya benytter vi en integreret tilgang, hvor alle vores ydelser foregår samme sted. Vi har ansat erfarne gynækologer og reproduktionskirurger som arbejder i et moderne diagnostisk center, der er udstyret med førsteklasses udstyr.

Vi tilbyder omfattende programmer til konkurrencedygtige priser.

Vores programmer omfatter fuld medicinsk støtte, punktering af follikler, fertilisering og kultivering, overførsel af embryoer og tidlig håndtering af graviditeten, op til 12 uger.

ilaya tilbyder præ-implementering genetisk diagnose (PGD). Dette er en proces hvor man tester celler for genetiske sygdomme og skavanker, før de implementeres i livmoderen. PGD tests kan også bruges til at afgøre barnets køn, hvis der anmodes om dette.

Vi diskriminerer ikke når det kommer til alderen af vores forældre, eller begrænser det antal IVF som et par ønsker.

Vores egne private cryobank faciliteter giver par mulighed for at opbevare embryoer i en ubegrænset tidsperiode.

Fordele ved ilaya

Fra begyndelsen har forskerne hos ilaya arbejdet utrætteligt i bestræbelsen efter medicinsk innovativ ekspertise.

ilaya er stolte over at kunne tilbyde en fuld service, hvor ingen dele af processen bliver overladt til mellemled. På ethvert trin af din rejse med ilaya, vil du modtage den bedst mulige pleje.

Vores ydelser inkluderer:

  • En personlig leder tildeles til hvert par.
  • Indledende konsultation for at konstatere de individuelle behov.
  • Flersproget personale.
  • Rejse og indkvartering arrangeres.
  • Alle nødvendige medicinske tests udføres af vores eget kvalificerede personale.
  • Vores egen cryobank yder opbevaring af embryoer og anden bio-materiale.
  • Personlig betalingsplan og enhver anden potentiel ekstra omkostning bliver diskuteret. Forsikringsmuligheder for alle potentielle ekstra omkostninger.
Call ilaya

In vitro fertilisering Oftest stillede spørgsmål

Nedenfor vil du finde et udvalg af spørgsmål, som vi oftest stilles af vores vordende forældre. Du er dog altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Ja. Betaling foregår normalt i euro.
Ja. Vi har vores eget hightech laboratorium og kliniske faciliteter, inklusiv vores egen cryobank. Hele processen, fra diagnosering til behandling udføres på en enkelt facilitet af vores erfarne medicinske professionelle personale.
På nuværende tidspunkt er der ingen aldersgrænse. Egnethed afgøres udelukkende af de medicinske omstændigheder.
Antallet af IVF behandlinger som du prøver, er ubegrænsede.
Eftersom ilaya har deres egen cryobank, vil vi opbevare dit bio-materiale i op til et år, helt gratis. Hvis du ønsker at bruge faciliteterne i en længere periode, vil der være et lille årligt gebyr.

Kontakte os

Information & første konsultation er gratis

Tal med et medlem af vores erfarne flersprogede personale.

Ring til os på: (+34) 963 211 501 Anmod om et tilbagekald

Send os en e-mail

Felter markeret med * er påkrævet

We will use this information to process your requests. But we will not intentionally sell, share, or distribute your personal information to third parties, except as required by law.