pridelogo

Amerikansk surrogatprogram på tværs af landegrænser

For par eller enlige, der kunne tænke sig at få et barn via surrogatmoder i USA til halv pris!

Ilaya har indgået et samarbejde med en førende klinik, der tilbyder at gennemføre graviditet med surrogatmødre i USA for par og enlige, der ønsker at blive forældre, men måske ikke kan gennemføre det i Ukraine på grund af lovgivningen.

Californisk lovgivning tillader kommerciel virksomhed med surrogatmødre og betragtes som en ”surrogatvenlig” stat. De juridiske forældre til et barn bestemmes via en retskendelse forud for fødslen, og begge forældrenes navne står på fødselsattesten. Da vi ikke benytter biologisk materiale fra den valgte surrogatmoder, har hun ingen juridiske forældrerettigheder over barnet efter fødslen.

baby-finger

Hertil kommer, at californisk lov tillader surrogataftaler uanset ægteskabelig status eller seksuel orientering.

Da dette er et partnerskab mellem to klinikker, kan vi tilbyde en surrogataftale til halvdelen af udgifterne for et traditionelt surrogatprogram i USA. Selvom programmet udføres på tværs af landegrænser, kan vi sikre den samme kvalitet og pleje, som vi tilbyder i forbindelse med vores surrogatprogrammer i Ukraine.

Ilaya tager det fulde ansvar for surrogatmødrene under hele graviditeten. Der gives fuld lægehjælp og pleje både før og efter fødslen. Der er sørget for bolig og leveomkostninger under graviditeten.

Vi tilbyder surrogataftaler baseret på moderne, innovative ideer og ledet af erfarne specialister inden for reproduktion. Individuel behandling gives både til de kommende forældre og den valgte surrogatmoder.

Ilayas personale arbejder utrætteligt på at fremme lægevidenskaben og behandle mennesker ved hjælp af innovative metoder.

Derfor har vi indgået et samarbejde med en klinik i USA for at kunne levere vores tjenesteydelser til en bredere gruppe af patienter.

Vores ydelser omfatter:

 • Personlig sagsbehandler til hver enkelt par/enlig.
 • Indledende konsultation for at konstatere individuelle behov.
 • Flersproget personale.
 • Rejse og ophold arrangeres.
 • Alle nødvendige medicinske tests foretages af vores egne højt kvalificerede medarbejdere.
 • Fremragende faciliteter, som sikrer, at vores surrogatmødre har det godt.
 • Personlig betalingsordning og eventuelle ekstraomkostninger fuldt ud oplyst. Valgfri forsikring for alle potentielle ekstraomkostninger.

 • Forældreskab ved surrogatmoder er lovligt i Californien.
 • Californien er kendt som en ”surrogatvenlig” stat og har haft mange vellykkede surrogataftaler gennem årene.
 • Også til enlige og homoseksuelle forældre.
 • PGD er anerkendt og lovligt i Californien. PGD eller ægsortering er processen med at fjerne en celle før implantering for at teste for genetiske sygdomme og anormaliteter. Metoden kan også anvendes til at bestemme kønnet på et barn.
 • Nyfødte får amerikansk pas.
 • Forældreretten tildeles via retsafgørelse og er anerkendt af mange lande verden over.
 • Bred vifte af donortyper (fx hår, race, højde osv.)
 • Lettere at registrere den nyfødte på grund af det amerikanske statsborgerskab.

Hvordan det virker:

1) Surrogatmødrene er nøje udvalgt på baggrund af medicinske og psykologiske tests.

2) Afhængigt af om de kommende forældre ønsker at have en biologisk forbindelse med barnet er en rejse til Mexico måske nødvendig. Hvis man ønsker at bruge sit eget biologiske materiale, vil det være nødvendigt med en tur til Mexico.

3) Embryonet overføres til surrogatmoderens livmoder.

4) Surrogatmoderen tilbringer de næste seks måneder af graviditeten i Mexico.

5) I 24. graviditetsuge rejser surrogatmoderen til Californien, hvor hun skal føde barnet.

6) Barnet fødes på et amerikansk hospital, og papirerne kan forventes modtaget inden for et par dage.

7) Når lægen tillader det, kan forældrene at rejse hjem med barnet og fuldføre registreringen af forældreskab og statsborgerskab i deres eget land.

Jeres personlige sagsbehandler hos Ilaya vil forklare alle jeres valgmuligheder og besvare eventuelle spørgsmål om vores program.

Oftest stillede spørgsmål

Nedenfor vil du finde et udvalg af spørgsmål, som vi oftest stilles af vores tilkommende forældre. Du er dog altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Den indledende konsultation kræver ikke et besøg på klinikken, og vi har opdaget, at vores kunder sætter pris på bekvemmeligheden og komforten ved at rejse til vores facilitet i Valencia, som har enkle og billige forbindelser til de fleste lufthavne i Europa, og hvor EU-borgere ikke skal vise pas (der kræves pas for at rejse til Ukraine). Endvidere betyder Valencias blå himmel og veludviklede turistindustri, at det er et ideelt sted for en kort, afslappende ferie.
Ja. Betaling foregår normalt i 5 afdrag i euro.
Selvfølgelig. Vi opfordrer forældrene til at møde den valgte surrogatmoder. Men hvis du ikke har lyst til dette, er det også helt ok.
Nej, californisk lov fastslår, at forældreretten til et barn udelukkende bestemmes ved en retskendelse.
I er mere end velkomne til at besøge os så mange gange, I ønsker det, på vores kontorer i solrige Valencia, Spanien, men det er ikke obligatorisk.

Afhængigt af jeres behov behøver I aldrig at rejse til Mexico, men snarere til Californien for at være der ved fødslen af jeres barn.

Sundheden og velværen af vores surrogatmødre, er en meget vigtigt for os. Vi udfører omfattende sundhedstjek før implementering og under graviditeten, og leverer en fuld postnatal pleje.
Ja. Vi vil gøre alt for at sikre at du er til stede i Ukraine, når surrogatmoderen får veer.
I får forældremyndigheden over barnet, når fødselsattesten er udstedt. Dette sker som regel dagen efter fødslen. I USA tager det juridiske papirarbejde ofte kun fem dage, mens sagsbehandlingen kan tage op til fem uger på ambassaden for det land, hvortil I ønsker at bringe barnet. Vi vil sørge for, at I og jeres nye familiemedlem behandles godt i ventetiden.
Nej, vores internationale surrogatprogram er åbent for alle uanset ægteskabelig status og seksuel orientering.
Ja. Vi har vores eget hightech laboratorium og kliniske faciliteter, inklusiv vores egen cryobank. Hele processen, fra diagnosering til behandling udføres på en enkelt facilitet af vores erfarne medicinske professionelle personale.
Eftersom ilaya har deres egen cryobank, vil vi opbevare dit bio-materiale i op til et år, helt gratis. Hvis du ønsker at bruge faciliteterne i en længere tidsperiode, vil der være et lille årligt gebyr.
ilaya hjælper med alle nødvendige juridiske dokumenter til at sikre en problemfri hjemrejse.
Vi er meget omhyggelige med at vælge den mest egnede surrogatmoder til dig. Der er mange kriterier der skal overholdes, og der udføres strenge tests før der sker en match.
ilaya vil omhyggeligt udvælge tre passende surrogatmødre. Du vil foretage det endelige valg.
Vi har pligt til at bekræfte gyldigheden af dit ægteskabscertifikat, og enhver form for medicinske dokumenter som du udleverer. Gennemgående, omfattende medicinske og juridiske tjek udføres af alle vores surrogatmødre.
På nuværende tidspunkt er der ingen aldersgrænse. Egnethed afgøres udelukkende af medicinske og juridiske omstændigheder.

Kontakt os

Information & første konsultation er gratis

Tal med et medlem af vores erfarne flersprogede personale.

Ring til os på: (+34) 963 211 501 Anmod om et tilbagekald

Send os en e-mail

Felter markeret med * er påkrævet

We will use this information to process your requests. But we will not intentionally sell, share, or distribute your personal information to third parties, except as required by law.