Surrogat

Et surrogat arrangement eller surrogat aftale, er hvor en kvinde bærer graviditeten for de tilkommende forældre.

ilaya tilbyder en service med graviditetskirurgi, hvor de tilkommende forældre leverer det biologiske materiale (æg og/eller sperm), og hvor der bruges IVF til at gøre surrogatmoderen gravid. Ægdonation eller donor sperm kan være påkrævet i forbindelse med denne proces, og ilaya har deres egen, omfattende donorbank af kvindelige oocytter og mandlig sperm. Der bruges ikke noget biologisk materiale fra den valgte surrogatmoder. Surrogatmoderen vil bære barnet, men vil ikke have nogen juridiske, forældremæssige rettigheder efter fødslen.

De ukrainske love henviser til, at de juridiske forældre til et barn afgøres ved hjælp af DNA, og derfor vil en eller begge af de tilkommende forældre juridisk være forældre til barnet. Parret skal være gift, for at kunne bekræfte fælles forældrerettigheder.

stem-cells-woman-200Når det kommer til vores surrogat program, benytter ilaya sig af PGD eller præ-implementering genetisk diagnose. Dette er processen hvor man fjerner en celle før implementeringen, for at teste for genetiske sygdomme og skavanker. PGD tests kan også bruges til at afgøre barnets køn, hvis der anmodes om dette.

Der udføres omfattende tests, for at sikre at alle potentielle surrogatmødre er i fremragende fysisk og psykisk form, har minimum fået et barn på naturlig vis, er under 35 år, og ikke har nogen kontraindikationer til graviditet. ilaya tager det fulde ansvar for surrogatmødrene under hele graviditeten. Al medicinsk pleje, inklusiv fuld prænatal og postnatal pleje, gives. Der sørges for indkvartering og leveomkostninger under graviditeten.

Vi tilbyder surrogat programmer der er baseret på moderne, innovative ideer, som ledes af erfarne specialister inden for reproduktion. Der gives en personaliseret omsorg til både de tilkommende forældre, og den valgte surrogatmoder.

Fra begyndelsen har forskerne hos ilaya arbejdet utrætteligt i bestræbelsen efter medicinsk innovativ ekspertise.

ilaya er stolte over at kunne tilbyde en fuld service, hvor ingen dele af processen bliver overladt til mellemled. På ethvert trin af din rejse med ilaya, vil du modtage den bedst mulige pleje.

Vores ydelser inkluderer:

 • En personlig leder tildeles til hvert par.
 • Indledende konsultation for at konstatere de individuelle behov.
 • Flersproget personale.
 • Rejse og indkvartering arrangeres.
 • Alle nødvendige medicinske tests udføres af vores eget kvalificerede personale.
 • Vores egen cryobank tilbyder opbevaring af embryoer og anden bio-materiale
 • Fremragende faciliteter som sikrer at vores surrogatmødre har det godt. Individuelt børneværelse og postnatal hjælp efter fødslen.
 • Personlig betalingsplan og enhver anden potentiel ekstra omkostning bliver diskuteret. Forsikringsmuligheder for alle potentielle ekstra omkostninger.

 • ilaya blev grundlagt i Kiev, i Ukraine i 2011.
 • Surrogat er lovligt i Ukraine.
 • De juridiske procedurer for surrogat i Ukraine er meget tydelige.
 • De juridiske forældre til at barn der er født i landet, afgøres kun ved en DNA test. Derfor har surrogatmoderen ingen juridiske rettigheder til barnet.
 • Forældre til et barn der fødes af en surrogatmoder i Ukraine, skal være lovmæssigt gift. Der udføres ingen domstolsprocedurer vedrørende forældrerettighederne.
 • Selvom Ukraine ikke er en del af EU, er de geografisk inden for den europæiske region, og der kræves ingen visa for at rejse ind i landet.
 • De samme etniske grupper og religioner overholdes.
 • PGD er anerkendt og lovlig i Ukraine. PGD eller præ-implementering genetisk diagnose, er processen hvor man fjerner en celle før implementeringen, for at teste for genetiske sygdomme og skavanker. Det kan også bruges til at afgøre barnets køn.
 • Der er ingen aldersbegrænsning for en juridisk forælder. Der er tilladt ubegrænsede IVF forsøg.

Trin i vores surrogat program:

1) Valg af tre velegnede surrogatmødre. Det endelige valg kan udføres af forældrene hvis de ønsker dette.

2) Synkronisering af den menstruelle cyklus mellem surrogatmoderen og den biologiske moder, hvis moderens æg skal bruges.

3) Hormonal stimulering, så den biologiske moder får ægløsning.

4) Follikel punktering, udvalg af æg og sperm fra den biologiske fader (eller donor).

5) Fertilisering og kultivering af embryoer.

6) Overførsel af embryoer til surrogatmoderens livmoder.

Din personlige leder hos ilaya vil forklare alle dine muligheder, og besvare ethvert spørgsmål som du måtte have angående vores surrogat program.

Oftest stillede spørgsmål

Nedenfor vil du finde et udvalg af spørgsmål, som vi oftest stilles af vores tilkommende forældre. Du er dog altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Den oprindelige konsultation kræver ikke et besøg til klinikken, og vi har opdaget at vores klienter sætter pris på bekvemmeligheden og komforten ved at rejse til vores EU facilitet i Valencia, som har enkle, billige forbindelser til de fleste lufthavne i Europa, og hvor EU-borgere ikke skal fremvise pas (der kræves pas for at rejse til Ukraine). Endvidere betyder Valencias årlige blå himmel og veludviklede turisme infrastruktur, at det er et ideelt sted for en kort, afslappende ferie.
Ja. Betaling foregår normalt i 5 afdrag i euro.
Selvfølgelig. Vi opfordrer forældrene til at møde den valgte surrogatmoder. Men hvis du ikke har lyst til dette, er det også helt ok.
Nej. Ukrainsk lovgivning fastslår at forældrerettigheden til barnet afgøres ved hjælp af en DNA test.
Du er mere end velkommen til at besøge os så ofte som du ønsker, det minimale er et besøg i Spanien til den første konsultation**
Der kræves minimum to besøg i Ukraine, men dine personlige omstændigheder kan betyde at du skal rejse dertil oftere.
**Hvis du foretrækker det, kan den første konsultation også foregå i Ukraine.
Sundheden og velværen af vores surrogatmødre, er en meget vigtigt for os. Vi udfører omfattende sundhedstjek før implementering og under graviditeten, og leverer en fuld postnatal pleje.
Ja. Vi vil gøre alt for at sikre at du er til stede i Ukraine, når surrogatmoderen får veer.
Du vil modtage myndighed over jeres barn når indsamlingen af DNA er foretaget, og fødselscertifikatet er udstedt. Dette sker normalt dagen efter fødslen. De Ukrainske juridiske dokumenter tager kun omkring fem dage at udfylde, men det kan tage op til fem uger for ambassaden for det land hvor du ønsker at medbringe barnet, at behandle papirerne. Vi vil sikre, at du og din familie behandles godt under ventetiden.
Dette er krævet af den Ukrainske lovgivning. Du skal kunne fremvise dit fulde ægteskabscertifikat.
Ja. Vi har vores eget hightech laboratorium og kliniske faciliteter, inklusiv vores egen cryobank. Hele processen, fra diagnosering til behandling udføres på en enkelt facilitet af vores erfarne medicinske professionelle personale.
Eftersom ilaya har deres egen cryobank, vil vi opbevare dit bio-materiale i op til et år, helt gratis. Hvis du ønsker at bruge faciliteterne i en længere tidsperiode, vil der være et lille årligt gebyr.
ilaya hjælper dig med alle de juridiske dokumenter som du skal bruge, for at sikre en problemfri hjemrejse til dit land.
Vi er meget omhyggelige med at vælge den mest egnede surrogatmoder til dig. Der er mange kriterier der skal overholdes, og der udføres strenge tests før der sker en match.
ilaya vil omhyggeligt udvælge tre passende surrogatmødre. Du vil foretage det endelige valg.
Vi har pligt til at bekræfte gyldigheden af dit ægteskabscertifikat, og enhver form for medicinske dokumenter som du udleverer. Gennemgående, omfattende medicinske og juridiske tjek udføres af alle vores surrogatmødre.
På nuværende tidspunkt er der ingen aldersgrænse. Egnethed afgøres udelukkende af medicinske og juridiske omstændigheder.

Kontakt os

Information & første konsultation er gratis

Tal med et medlem af vores erfarne flersprogede personale.

Ring til os på: (+34) 963 211 501 Anmod om et tilbagekald

Send os en e-mail

Felter markeret med * er påkrævet

We will use this information to process your requests. But we will not intentionally sell, share, or distribute your personal information to third parties, except as required by law.