ilaya-cells-bgdVævsgenerering

Vævsgenerering er en metode hvor man bruger menneskelige stamceller
til at fremstille bio-materialer som knogler og væv.

Denne behandling bruger den menneskeliges krop utrolige evne til at reparere skader, som skyldes sår eller sygdom. Patientens egne stamceller kan udtrækkes fra flere punkter på kroppen. Hvor de tages fra, afhænger af den behandlingstype som du har brug for. De bliver derefter kultiveret i vores egen, hightech laboratorium, og bruges til at regenerere væv eller knogler, på traumeområdet. En behandling med vævsgenerering kan betyder at patienter ikke længere skal leve med en skavank.

Hos ilaya har vi mange års praktisk erfaring med at arbejde med stamcelle behandlinger, og vi har på nuværende tidspunkt en succesrate på 98%.

Knogler og Brusk

Vores arbejde har indtil videre opnået fremragende resultater. Mange af vores patienter, som har haft skader der normalt ville efterlade dem med skavanker, lever nu et normalt, sundt liv.

Denne innovative stamcelle behandling kan bruges i forbindelse med de følgende lidelser:Click edit button to change this text.

* Den endelige succes og omkostning af behandlingerne varierer fra hver individuel sag. En fuld medicinsk behandling vil blive udført før enhver behandling, før at sikre at patienten er egnet til behandlingen.

Beauty ForeverKosmetisk

Ved brug af stamceller kan vi neutralisere aldringstegn, effekter af hudskader og sygdomme, samt hårtab.

  • Hud genoprettelse
  • Hud foryngelse med egne fibroblasts
  • Fjernelse af ar
Call ilaya

Oftest stillede spørgsmål

Nedenfor vil du finde et udvalg af spørgsmål, som vi oftest stilles af vores vordende forældre.
Du er dog altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Antallet af aftaler er afhængig af den påkrævede behandling. Dette vil blive etableret under en indledende konsultation med din læge.
Prisen afhænger af antallet af nødvendige behandlinger. Før enhver behandling vil du modtage en behandlingsplan, og et overblik over omkostningerne.
Det er ikke alle situationer som er egnet for en stamcelle behandling, men vi udfører omfattende test, og undersøger alle medicinske dokumenter, før vi tager en beslutning.
Ja. Din fulde medicinske historik vil blive analyseret før enhver behandling udføres, og vi opfordrer din læge til at være fuldt opdateret, især under de indledende trin af din behandling.
Ja. ilaya har deres egen, omfattende cryobank, hvor bio-materiale kan opbevares.

Kontakt os

Information & første konsultation er gratis

Tal med et medlem af vores erfarne flersprogede personale.

Ring til os på: (+34) 963 211 501 Anmod om et tilbagekald

Send os en e-mail

Felter markeret med * er påkrævet

We will use this information to process your requests. But we will not intentionally sell, share, or distribute your personal information to third parties, except as required by law.